ارائه کلیه خدمات نوین در حوزه اینترنت
خدمات اینترنت صبانت در اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
از ما بیشتر بدانید
کاهش تعرفه های اینترنت حجمی و نامحدود صبانت
فروش استثنایی آنتی ویروس های اسمارت سکیوریتی ویژه مشترکین صبانت
خدمات فنی شبکه، پشتیبانی و نظارت در حوزه فناوری اطلاعات (IT)
همیشه امن بمانید - مقالات ویژه امنیت در شبکه، اینترنت و فضای مجازی


دستورالعمل های متداول در ADSL
دلیل کاهش سرعت اینترنت و راه‌ رفع آن
 
 
 
۱ - گرد و خاك
 گرد و خاك موجود در محیط كه به مرور زمان بر روی اجزای مدارهای الكترونیكی درون كامپیوتر، از جمله مودم می نشیند، عاملی مهم برای كاهش بازدهی سیستم است. گرد و خاك نشسته بر مدارات، بین اجزای گوناگون، اتصال كوتاه خفیفی را ایجاد می كنند و مسبب ایجاد گرما و اختلال در كار آن می شوند. سعی كنید كه دست كم سالی یكبار (بسته به آلودگی و غبار محیط) مدارهای كامپیوتر خود را با احتیاط تمیز كنید. برای این منظور، شوینده ها و افشانه های گوناگونی در بازار موجود است، اما یك دستمال نخی پاكیزه كه اندكی به الكل آغشته شده باشد، برای این كار كفایت می كند.
۲ - تعداد تلفن های متصل به خط
تعداد دستگاه های تلفن متصل به خط مورد استفاده برای اتصال به اینترنت، به دلیل افت ولتاژ و جریانی كه ایجاد می كنند، در كیفیت آن موثر است؛ به ویژه آن كه یكی از آن گوشی ها دارای نویز و اختلالات داخلی هم باشد. سعی كنید گوشی های اضافه را دست كم هنگام اتصال به اینترنت، از مدار خارج كنید.
۳- باد و باران
 از آنجا كه بیشتر شركت های فراهم آورنده خدمات اینترنتی، از طریق ماهواره به مراكز دیگر در اتباط هستند، هنگام وزش بادهای شدید و باراش برف و باران سنگین، ارتباطشان مختل می شود و بنابراین در چنین شرایطی باید كمتر انتظار دریافت یك اتصال پرسرعت را داشته باشید!
۴- اتصالات و طول سیم
 طول سیم با افت جریان الكتریكی و در نتیجه كیفیت مخابره ارتباط مستقیم دارد. البته شركت های مخابراتی نحوه سیم كشی تا از مركز مخابراتی در منزل كاربر را به گونه ای طراحی و تنظیم می كنند كه بر سر راه دستگاه هایی كه نقش تقویت كنندگی را هم بازی می كنند، قرار گیرند. سیم كش ها هم می باید این موارد را در هنگام سیم كشی ساختمان در نظر گیرند، اما فاصله پریز تا مودم توسط خود كاربر تعیین می شود. از به كارگیری سیم های با طول بسیار بپرهیزید. هر یك متر سیم بیشتر، درصدی هرچند ناچیز از كیفیت ارتباط می كاهد.
۵- دانلود پنهان
 گاهی اوقات كاربر به اینترنت متصل است، اما اطلاعاتی را ردوبدل نمی كند. با این وجود، شمارنده حجم اطلاعات مبادله شده، حجم بالایی را نشان می دهد. یكی از داده هایی كه در این گونه مواقع ممكن است به كامپیوتر كاربر مبادله شود، انواع وصله ها۷ برای سیستم عامل یا نرم افزار نصب شده روی سیستم است كه به هر دلیل، بدون خواست یا توجه كاربر كارشان را آغاز كرده اند. در غیر این صورت كه مساله مربوط به ویروس یا نفوذگر است.
۶- ویروس ها و نفوذگران
 كاربران ناشی عادت دارند كه هر مشكلی كه در كامپیوترشان پیش می آید را به گردن ویروس ها بیندازند، اما به واقع ویروس ها هم ممكن است موجب كاهش سرعت ارتباطی شوند. ساده ترین كاری كه ممكن است ویروس انجام دهد، انتقال اطلاعات ارزشمند یا بی ارزش از كامپیوتر كاربر یا به آن است. همین كار ممكن است به وسیله یك نفوذگر و به قصد انجام كاری معین انجام پذیرد. در چنین مواقعی ممكن است هكر به رایانه شما نفوذ كرده و در حال انتقال اطلاعات شما یا نصب برنامه مخرب دلخواه خود باشد و به همین دلیل، با وجود یك اتصال خوب، به علت تخصیص پهنای باند به برنامه های نفوذگر، سرعت كار كاربر پایین می آید. پس برای ایمنی سیستم خود بكوشید.
۷- نگارش مرورگر
 امروزه بسیاری از گونه های مرورگر صفحات وب، مانند اینترنت اكسپلورر، فایرفاكس، مكستون و …، در دسترس هستند و هر یك از آنها نگارش های پیاپی خود را دارند. گذشته از برخی جلوه های نمایشی و ابزارهای ویژه، به دلایل فنی، این مرورگرها در سرعت كار با اینترنت نیز تفاوت دارند. سعی كنید با پرس وجو از دوستان مطلع، از بهترین نگارش مرورگرهای وب آگاه شوید.
۸- سنگینی برنامه های كامپیوتر
هر چه حجم برنامه های نصب شده بر كامپیوتر، به ویژه برنامه هایی كه بخش از آنها مقیم درحافظه می شود، بیشتر باشد، از سرعت عمومی دستگاه و البته تا حدودی هم ارتباط با اینترنت می كاهد. از آنجا كه متاسفانه در كشور ما قانون حقوق پدیدآورنده (كپی رایت) رعایت نمی شود و گران ترین نرم افزارها به بهای نزدیك به قیمت دیسك خام به فروش می رسد، برخی از كاربران عادت كرده اند كه هر نرم افزاری كه به دستشان رسید را بر دیسك سختشان نصب كنند، مبادا روزی به دردشان بخورد! شما جزو این دسته از كاربران نباشید.
۹- ساعات شبانه روز
 بدیهی است كه تعداد درخواست ها برای اتصال به اینترنت و حجم اطلاعات مبادله شده در برخی از ساعات شبانه روز (مانند بعدازظهرها) بیشتر و گاهی نیز (به ویژه در نیمه شب تا سحر) كمتر است و به طبع مراكز مخابراتی در برخی ساعات می تانند كیفیت ارتباطی بالاتری را ارائه دهند و گاهی نیز در این كار ناتوانند. اگر می خواهید حجم بالایی از اطلاعات را دریافت یا ارسال كنید، بهتر است آن را در ساعات كم ترافیك انجام دهید.
۱۰- منبع گرمایی و میدان مغناطیسی
گرما و میدان مغناطیسی قاتل سرعت اینترنت هستند. اگر سیم انتقالی شما از كنار بخاری یا پشت شومینه روشن می گذرد، حتما یك فكری برای آن بكنید. میدان مغناطیسی هم معمولا اطراف كابل های برق فشارقوی یا وسایل الكترونیكی پرمصرف از جمله نمایشگرهای CRT تشكیل می شود.
 

Services

 

peygiri